«Веселі старти» об’єднали школярів та студентів

«Веселі старти» об’єднали дітей з міського табору відпочинку «Сонечко» та студентів ХДУ. Днями Херсонський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки студентів 3-го курсу факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету провів спортивно-масовий захід з естафетами, конкурсами й вікторинами.

Було сформовано три команди: «Кока кола», «Живчики» та «Боксерчики». Діти змагались в стрибках, киданні, ловлі, засвоюючи навички командних спортивних змагань.

«Спільні дії в іграх емоційно зближують дітей, забезпечують їм радість від подолання труднощів та досягнення успіху. Рухливі ігри також впливають і на нервово – психічний розвиток дитини, формування важливих якостей особистості та спілкування», - зазначив директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Антон Єфанов.

Наприкінці змагань, коли журі підраховувало бали, отримані під час гри, у хлопчиків була можливість пограти в футбол, а у дівчат-активно вболівати за улюблені команди.

По закінченню змагань маленьким учасникам вручено грамоти та солодкі подарунки. Про це повідомляє управління громадських зв'язків Херсонської міської ради 

http://www.city.kherson.ua/news_detail/_veseli-starti_-ob_yednali-shkolyariv-ta-studentiv


Фото:

Нашi партнери