Наші волонтери в Криму

Нещодавно в Євпаторії під час дії проекту «Молоді футбольні волонтери» (МФВ) відбувся триденний волонтерський табір «VCamp» для молодих людей і вчителів АР Крим, Миколаївської та Херсонської областей, найактивніших учасників проекту.

Табір був організований у співпраці з Міністерством у справах молоді та спорту України, Євпаторійською міською радою,  управлінням молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації  та Федерацією футболу України.
 
У гостинній обстановці оздоровчого комплексу «Дружба» 48 старшокласників і 15 вчителів з 45 шкіл вищевказаних регіонів пройшли курс тренінгів з лідерства, волонтерства.

По завершенню роботи табору, учасники приступили до доопрацювання і подачі своїх молодіжних проектів на конкурс міні грантів МФВ. Переможці конкурсу отримають фінансування на їх реалізацію.
 
Як повідомила Одіна Саліхбаева, координатор проекту «Молоді футбольні волонтери», результат волонтерського табору був позитивним.

Щасливі обличчя, натхнення, і нові знання та навички для всіх молодих людей і викладачів велике досягнення роботи табору.

Тепер хлопці готові не тільки брати участь у конкурсі міні-грантів, але також отримали заохочення до розширення своїх можливостей у майбутньому.

Новини  ХОДТРК "Скіфія"  http://www.skifija.ua/news/url/nashi_volonteri_v_krimu


Фото:

Нашi партнери