Урочисто відкрито І зміну у таборі «Старт» Бериславського району

Бериславщина славиться своєю мальовничою природою, яскравим колоритом та щирими і добрими людьми. Одним із таких місць є село Тягинка. Саме тут, на території Тягинської сільської ради, розташований позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Старт» Бериславської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. В.К. Сергеєва.
 
4 липня 2013 року відбулося урочисте відкриття І табірної зміни. На урочистостях були присутні та привітали дітей з початком відпочинку заступник голови районної ради Н.Стаднік, керівник апарату районної державної адміністрації Т. Юшко, депутат обласної ради, головний лікар комунальної установи «Бериславська центральна районна лікарня» С. Кардава, директор Бериславської районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. В.К. Сергеєва, депутат районної ради Ю. Сорочинський, начальник відділу культури районної державної адміністрації Л. Полегенко, начальник районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області О. Кліандров.
 
У першій табірній зміні «Старт» отримують оздоровчі послуги 220 дітей, в тому числі: за рахунок коштів районного бюджету відпочивають 160 дітей, це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, обдаровані діти; 60 дітей – за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, районного бюджету та батьківської плати, що становить 10 відсотків від вартості путівки (140 гривень).
 
Відповідно до плану відпочинку на дітей чекають цікаві конкурси та розваги, спортивні змагання.

Сьогодні в районі докладаються всі зусилля для того, щоб літні канікули залишили у дітей незабутні враження, відпочинок був змістовним та яскравим. 
 
http://berrayrada.ks.ua/news/80/


Фото:

Нашi партнери