Уряд призначив стипендії Кабінету Міністрів України видатним спортсменам, тренерам та діячам фізичної культури і спорту

17 липня 2013 року Уряд прийняв розпорядження "Про призначення стипендій Кабінету Міністрів України видатним спортсменам, тренерам та діячам фізичної культури і спорту". Про це повідомляється на сайті Міністерства молоді та спорту України.

На здобуття стипендій Кабінету Міністрів України були висунуті спортсмени зі складу збірних команд України та їхні тренери, які посіли 1-6 місця на Олімпійських іграх, 1-3 місця на Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи серед дорослих в олімпійських номерах програми.

Відповідно до документу визначено список спортсменів, тренерів та діячів фізичної культури і спорту у кількості 100 осіб, яким за високі спортивні досягнення на міжнародній спортивній арені та за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту призначається стипендії Кабінету Міністрів України терміном на 1 рік розміром 800 гривень кожна.

Прийняття розпорядження сприятиме відзначенню досягнень видатних спортсменів та тренерів України за результатами виступу на Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи, надання їм підтримки та забезпечення їх соціального захисту.

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 24 січня 2002 р. № 80 "Про заснування стипендії Кабінету Міністрів України для видатних спортсменів, тренерів та діячів фізичної культури і спорту" засновано 100 стипендій.

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/11390


Фото:

Нашi партнери