«Тато, мама, я – спортивна сім’я» (м. Каховка)

26 березня 2011 року у спортивному залі Каховської ДЮСШ відбулись міські змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», де кожна сім’я-учасник була переможцем шкільного етапу цих змагань: сім’я Тертишних (ЗОШ № 1), сім’я Шмакових (СЗОШ № 2), сім’я  Камлик (ЗОШ № 3), сім’я Шейко (ЗОШ № 4), сім’я Ніколюк (ЗОШ № 3), сім’я Колинко (ЗОШ № 6), сім’я  Манзик (гімназія).
До програми змагань входили комплексні естафети на швидкість, координацію, витривалість та силові вправи. Капітанами команд були діти, які вправно боролися на рівні з батьками за перемогу: скакали на скакалці, вели тенісний м’яч хокейною ключкою, стрибали у мішках та влучно кидали дротики у ціль.

Загальнокомандне місце визначили судді за найменшою сумою місць, виборених  у кожному виді програм. Призерами міських змагань стали:
         III місце - сім’я  Камлик (ЗОШ № 3) - капітан команди Олексій Камлик.
             II місце - сім’я  Манзик (Гімназія) -  капітан команди Єва Манзик.
              I  місце - сім’я  Ніколюк (ЗОШ №5) -  капітан команди Марк Ніколюк
Призери змагань були нагороджені почесними дипломами, медалями та призами, а всі команди-учасниці – пам’тними дипломами та заохочувальними призами від організаторів цього спортивного свята - відділу освіти, відділу з питань фізичної культури та спорту і відділу сім`ї та молоді Каховської міської ради.


Фото:

Нашi партнери