Європейське «золото» 8-річної херсонки

Міський голова Володимир Сальдо відвідав секцію таеквон-до, що працює на базі школи №46.
Привід для робочого виїзду був надзвичайно приємний – привітання вихованців секції з перемогою у змаганнях на Кубку Європи з таеквон-до серед юнаків та юніорів «Перша столиця».

Всього в змаганнях взяли участь 29 команд, а це 1100 спортсменів з України, Росії, Білорусі. Честь  міста  Херсона на такому високому рівні відстоювали 10 таеквондістів на чолі з тренером Дмитром Афанасьєвим.

За результатами змагань херсонці завоювали одну золоту та дві бронзові медалі. Володаркою «золота» стала учениця 3 класу школи №46 Віолетта Череднюк. До речі, дівчинка вже перемагала на чемпіонаті України в 2010 р. «Бронза» дісталась учениці Академічного ліцею при Херсонському державному університеті Катерині Афанасьєвій та учню Білозерської школи Антону Драгушу.

Троє призерів отримали цінні подарунки від міського голови та грошову винагороду. Інші вихованці секції теж не залишились без подарунків, всі вони одержали сувеніри з символікою міста.

«Спорт створює багато можливостей для зміни свого ставлення до життя, покращення здоров’я, загартування», - наголосив міський голова, - «Дуже радий тому, що в Херсоні діють багато секцій, які активно залучають до спорту молодше покоління херсонців. Дуже вдячний завзятому тренеру, який любить свою справу».

По завершенню показових виступів вихованців секції, В. Сальдо перевірив стан виконання ремонтних робіт басейну, розташованого в тому ж приміщенні. Він дав низку доручень начальникам управління молоді та спорту Юрію Кліментенко, управління освіти Юрію Ніконову щодо залучення інвесторів, розробки плану заходів із завершення ремонту та введення басейну розміром 72м² в експлуатацію. 



 


Фото:

Нашi партнери