Головне - не перемога, а участь !

За підтримки Асоціації сімейного спорту України та Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" 24 серпня на головній вулиці Києва у рамках святкування Дня Незалежності відбувся фінальний етап Всеукраїнських сімейних ігор.

Старт загальнонаціональному спортивно-сімейному фестивалю дав перший заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Глущенко. Вітаючи учасників змагань, Сергій Глущенко наголосив, що саме такі фестивалі об’єднують українські родини, роблять їх міцними та спортивними.

Участь в урочистостях також узяли директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Сергій Пчелін та заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Вадим Костюченко.

На вирішальному етапі Всеукраїнських сімейних ігор взяли участь 20 українських родин, які успішно подолали відбірні змагання на обласному та місцевому рівнях, а також пройшли півфінальну стадію фестивалю.

За підсумками змагань найспортивнішою родиною України у 2013 році стала сім'я Зданевичів із Кіровоградської області, друге місце залишилося за родиною Білоус із Донецької області і третє - за родиною Гололобових із Сумської області.
Всі учасники Всеуцкраїнських сімейних ігор нагороджені дипломами і сувеніракми від організаторів змагань.

Представники Херсонської області  - сім"я Цесько - виступили достойно,  зайняли друге місце серед 4 команд у своїй групі. Додамо, що молодшому Цесько - Захару -    у травні цього року  виповнілися 7 років і він був самим наймолодшим учасником Ігор.

Головне - не перемога, а участь у Іграх!


 
 
 


Фото:

Нашi партнери