Змагання з академічного веслування пам’яті К.С.Сорочинського

У рамках заходів до  Дня Незалежності України 24 серпня 2013 року в м. Каховці відбулись традиційні міські змагання з академічного веслування, присвячені пам’яті почесного громадянина м. Каховки, тренера Костянтина Семеновича Сорочинського.

Організатори змагань - відділ у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та Каховська  ДЮСШ відділу освіти. 

У змаганнях взяли участь юні вихованці (1999 р. н. і молодші) відділення академічного веслування Каховської ДЮСШ (тренери  С.Клименко та О.Шаніна).

Складні погодні умови, доволі високі хвилі та вітер на відкритій частині Каховського водосховища не дозволили провести ці цікаві змагання в районі центральної набережної міста, як планувалось. Опікуючись безпекою юних спортсменів, організаторам довелось перенести місце проведення заїздів у більш спокійне місце - в район навчального пункту човнової станції Каховської ДЮСШ, де, до речі, й базується місцева секція академічного веслування.

Спортсмени змагалися у трьох вікових групах на човнах-одиночках на дистанції 1000 м. Також всі присутні стали свідками показових заїздів більш досвідчених вихованців Каховської ДЮСШ на човнах-одиночках та четвірці розпашній.

За підсумками змагань, які були першими офіційними стартами юних веслувальників, у своїх вікових категоріях переможцями стали Анастасія Сухорукова, Ярослав Котенко та Дмитро Сухін, друге місце завоювали Вероніка Блищук, Денис Ликов та Сергій Ликов, бронзові нагороди у Надії Мулік, Андрія Владимаренка та Анатолія Цуркана.

Переможці були нагороджені почесними кубками, медалями та грамотами, а призери – медалями та грамотами, а всі учасники – пам’ятними грамотами від організаторів змагань.

http://kakhovka-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3427:2013-08-28-05-47-21&catid=79&Itemid=95


Фото:

Нашi партнери