Спортивні досягнення - Дню Незалежності !

Святковий день для України – День Незалежності, видався багатим на спортивні змагання та турніри з різних видів спорту, що культивуються в Скадовському районі.
Так, з ранку 24 серпня 2013 року на спортивному майданчику біля районного будинку культури відбулись командні змагання відкритої першості району з настільного тенісу серед юнаків, дівчат та чоловіків. В спортивному заході взяли участь підлітки та молодь із сіл Улянівки, Таврії та міста Скадовськ. За результатами змагань перемогла команда села Таврії (капітан Рудій Володимир), яка зайняла в загальнокомандному заліку п’ять призових місць. Друге місце посіла команда Скадовської загальноосвітньої школи №3 (капітан Бєлашев Володимир), бронзу виборола команда із села Улянівка на чолі з капітаном Велемчук Іриною.
 
 
В цей же час в спортивному залі села Антонівка розпочались змагання відкритої першості району з волейболу серед чоловіків, в якій взяли участь чотири команди спортсменів: «Ветеран» з міста Скадовськ, «Волна» зі Скадовського району, «Агроспорт» із села Антонівка та «КЕП» з міста Херсону. Ще на початку змагань в залі зібралась велика кількість вболівальників, які до останньої хвилини підтримували своїх спортивних героїв.  Завдяки їх дружнім оваціям та своїм спортивним здібностям команди набрали такі результати: у півфінальних змаганнях «Волна» - «КЕП» 1:2; «Ветеран» - «Агроспорт» 0:2, у фінальних змаганнях «Ветеран» - «Волна» 1:3; «Агроспорт» - «КЕП» 3:0.  Отже, перше місце зі значною перевагою посіла команда «Агроспорт» (тренер Віктор Дудченко, капітан Денис Дудченко), срібло виборола команда «КЕП» (тренер та капітан Ігор Колісніченко), бронзу взяла «Волна» (тренер Віктор Корабіхін, капітан Сергій Керекелиця).

З 10 години ранку в шаховому клубі «Ваш хід», який очолює Олександр Сипко, відбувався шаховий турнір між гравцями-любителями Скадовського району, в якому взяло участь чотирнадцять учасників. Перше місце посів Олександр Сипко, друге- Володимир Кунявка, а третє - Василь Коваленко.
Всі призери та переможці змагань нагороджені пам’ятними кубками, грамотами та медалями.

http://www.skadovsk.com/index.php 


Фото:

Нашi партнери