Вдалий виступ вихованців Херсонського центру дітей та юнацтва на чемпіонаті України

Закарпатський Центр туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді з 21 по 26 серпня 2013 року у с. Оноківці ( Ужгородський р-н, Закарпатська обл.) проводив чемпіонат України серед вихованців позашкільних навчальних закладів зі спортивного орієнтування. Про це повідомляє  управління освіти Херсонської міської ради.

Херсонську область представляла збірна команда у складі 12 вихованців, до складу якої увійшли 5 вихованців (керівник –  Ірина Васіна) Херсонського центру дітей та юнацтва управління освіти Херсонської міської ради – учнів спеціалізованої школи № 27 м. Херсона.

Юні херсонці здобули для командного заліку вагомі результати:

- у двоетапних естафетах - І місце в групі (Мікс 18) здобув  Гліб Коваленко та у групі (Ж-16) –  Ганна Коваленко;  ІІ місце в групі (Ж-12) – Фея Цивільська; ІІІ місце в групі (Мікс 12) – Юлія Ракша;

- на середніх дистанціях
в групі (Ж-16) ІІ місце посіла  Ганна Коваленко.

Найкращими на довгих дистанціях стали:  Юлія Ракша, яка в групі (Ж-12) зайняла  ІІ місце, та Коваленко Ганна – група (Ж-16) ІІІ місце.

Вітаємо з високими результатами!

http://www.gorono.ftl.ks.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1498:vitaemo-peremozhtsiv-chempionatu-ukrajini&catid=85:nove&Itemid=586


Фото:

Нашi партнери