В рамках фестивалю “Музика нас з’єднала” відбулися спортивні змагання з волейболу та футболу!

30-31 вересня в рамках фестивалю «Музика нас з’єднала», що проводився у Каховці ТОВ «Агенція «Медіа-простір» за підтримки народного депутата України Михайла Опанащенка на стадіоні «Олімпійський» відбулись відкриті змагання з футболу та волейболу серед команд Херсонської області.

 У турнірі з волейболу серед чоловічих команд брали участь представники м. Каховки, Каховського, Нижньосірогозького та Новотроїцького районів. Команди розіграли першість у турнірі за коловою системою.

За підсумками змагань перемогу здобула збірна команда Каховського району (тренер-представник Микола Молчанов), на другому місці команда м. Каховки (тренер-представник Сергій Чуприна), на третьому – Нижньосірогозький район (тренер-представник Ігор Каміньков), на четвертому – команда Новотроїцького району (тренер-представник Сергій Кожома).

 У футбольному турнірі команди «ЕККО» м. Каховки  (тренер-представник Андрій Полянко), «Колос» с. Чорнянка Каховського району (тренер-представник Володимир Столярчук), Каланчацького району (тренер-представник Едуард Блищик) та Іванівського району (тренер-представник Сергій Братищенко) розіграли першість за «кубковою» системою.

За підсумками турніру третє місце виборола команда Каланчацького району, яка перемогла у «втішному» фіналі команду Іванівського району. А у фіналі зустрілися каховчане та представники Ккаховського району (с.Чорнянка). Основний час фінальної гри завершився внічию, а в серії післяматчевих пенальті кращими виявились футболісти «Колосу», які й стали переможцями турніру, команда  «ЕККО» - на другому місці.

По завершенні змагань відбулась урочиста церемонія нагородження. Призерів та учасників змагань з волейболу і футболу привітали народний  депутат України М.Опанащенко, каховський міський голова О.Карасевич, голова Каховської районної державної адміністрації В.Сторчак, які вручили командам-учасницям і кращим гравцям почесні дипломи та цінні призи від організаторів.


Фото:

Нашi партнери