Медики Іванівського району взяли активну участь в обласній Спартакіаді медичних працівників

З 30 серпня по 1 вересня 2013 року в смт Лазурне Скадовського району проходила VII Спартакіада медичних працівників Херсонської області.

Учасниками спартакіади були 27 колективів лікувально-профілактичних установ.

Змагання проводились з п’яти видів спорту: шашкам, шахам, настільному тенісу, легкій атлетиці (біг 100 м) та міні-футболу.

В ході змагань команда комунального закладу «Іванівська центральна районна лікарня» ввійшла в 10-ку найсильніших, покращивши свої результати минулого року з усіх, без виключення видів змагань в результаті зайняла 6 загальнокомандне місце - проти 11 в 2012 році.

Найбільш вдало виступила команда в інтелектуальних видах спорту: шашкам – 3 місце та шахам – 4 місце. 

В особистому заліку вагомих результатів досягли лікар–стоматолог Микола Романенко – 2 місце (шашки), медична сестра фізіотерапевтичного кабінету Юлія Гришко – 3 місце (шашки) та лікар–психіатр Світлана Ісмаілова – 3 місце (шахи). Досить результативно змагалась акушерка пологового відділення Наталія Кузьменко яка зайняла 6–7 місце з настільного тенісу.

Головний лікар закладу Микола Трегуб нагороджений заохочувальним призом як один з кращих спортивних організаторів.

Всім учасникам змагань були вручені подарункові сертифікати на 100 грн від компанії «Бебко-Авто» за фінансової підтримки якої проходила Спартакіада.

http://ivanrda.ks.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=96&Itemid=67


Фото:

Нашi партнери