2012-й – Рік спорту та здорового способу життя

Затверджено заходи щодо підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя.

Відповідне розпорядження «Про заходи щодо підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя» Кабінет Міністрів України ухвалив на засіданні 27 квітня 2011 року.
Цим документом погоджено план дій щодо підготовки та реалізацій спортивних заходів та оздоровчих програм у 2012 році.

Відповідно до документа буде створено Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні у 2012 році Року спорту та  здорового  способу  життя  та проведено низку заходів.
Згідно  з планом протягом року має бути проведено низка заходів. Зокрема, Всеукраїнський конкурс  із  створення  кращих умов для занять фізичною культурою і спортом для різних верств населення, уроки у загальноосвітніх навчальних закладах на тему "Спорт і фізичне   виховання  -  утвердження  здорового  способу  життя  та зміцнення миру", Всеукраїнський конкурс  на  кращий  малюнок  та фотографію зі спортивної тематики та Всеукраїнський місячник "Спорт для всіх - спільна турбота" та багато інших.

Також в документі йдеться про створення належних умов для проведення фізкультурно-оздоровчої      та      спортивної      роботи      у  спортивно-оздоровчих таборах,  дитячих  закладах  оздоровлення  та відпочинку.

Планується провести спортивно масові заходи серед дітей та молоді, присвячених  проведенню  фінальної  частини  чемпіонату  Європи  2012  року   з  футболу, спартакіади школярів та VI літні спортивні ігри молоді України.

Як зазначив Голова Державної служби молоді та спорту Равіль Сафіуллін, коментуючи ухвалення документа, затвердження плану дасть змогу добре підготуватися і провести Рік спорту та здорового способу життя на високому рівні, ґрунтовно, залучивши максимальну кількість громадян до занять спортом і фізичною культурою .

З текстом розпорядження можна ознайомитися  у розділі "Офіційна спорінка"


Фото:

Нашi партнери