Відкритий урок з футболу

У місті  Херсоні є одна загальноосвітня школа, що має спецкласи, де учні, крім основних шкільних предметів, займаються футболом.
Як сказала  директор школи Тетяна Миколаївна Галкун, вже третій рік у школі існують такі спецкласи,  на сьогоднішній день у чотирьох класах хлопці займаються футболом.

Заняття із хлопцями проводить відомий у минулому херсонський футболіст Федір Іванович Кузьменко, що вже багато років працює дитячим тренером. Учні цих класів нарівні з усіма вивчають всі предмети шкільної програми. Раз на  рік хлопці демонструють свою майстерність на відкритих уроках. Подібний урок відбувся в школі в середині квітня.

У школі для занять  з футболу є спортзал, два футбольні поля. Команди школи постійно беруть участь у змаганнях, що проводяться  як у Херсоні, так і в інших містах. За словами тренера, цього року перед командами школи поставлене завдання потрапити у фінальні змагання Всеукраїнського турніру "Шкіряний м'яч".

Набір у спецкласи ведеться практично цілий рік. Діти, які вчаться в цих класах, живуть у різних районах міста. Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина займалася у футбольному спец класі, звертайтеся в Херсонську загальноосвітню школу № 47 (тел. 22-61-67, 22-60-94). (Дмитро Афанасьєв, Вгору)


Фото:

Нашi партнери