Держслужбовці Херсонської області стали першими у змаганнях з шахів

З 16 по 21 вересня 2013 року у м. Алушта (АР Крим) проводилась ХV Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців, де у командному заліку змагань з шахів збірна Херсонської області здобула І місце.

Збірну команду нашого регіону у складі 21 учасника представляли працівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації: Департаменту фінансів, Департаменту агропромислового розвитку, управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, а також Національної служби представництва і примирення в Херсонській області, управління пенсійного фонду України у Херсонській області, Великолепетиського, Горностаївського, Каланчацького, Скадовського та Чаплинського районів.

У загальнокомандному заліку збірна Херсонської області посіла 14 місце (в минулому році – 22 місце). Змагання проходили з волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів і шашок.

Так, у змаганнях з шахів серед жінок головний спеціаліст – юрисконсульт управління Пенсійного фонду України у Скадовському районі Херсонської області, майстер спорту України з шахів  Аліна Майко посіла І місце.

Головний спеціаліст відділу розвитку продукції рослинництва, садівництва та виноградарства Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Олександр Новожилов виборов ІІ місце у змаганнях з шахів серед чоловіків.


Фото:

Нашi партнери