XV осіння відкрита спартакіада ФСТ «Спартак» м. Скадовська

14 вересня стартувала  XV осіння відкрита спартакіада ФСТ «Спартак» серед трудових колективів м.Скадовська. Вдало співпало урочисте відзначення Дня фізичної культури і спорту  з початком традиційних змагань. Спочатку було привітання та нагородження спортсменів, тренерів, ветеранів спорту, виступи керівників району та міста, демонстрація майстерності борців, гандболісток, бійців хортингу. Довершило початок свята виступ юних артистів.

Цього разу ювілейна спартакіада зібрала вісім команд: районної державної адміністрації, міської ради, центральної районної лікарні, морського порту, відділу культури, Скадовської філії «Херсонгаз», ПП «Корсар» та с.Новомиколаївки.

На першому етапі змагання, як і минулого разу, проводилися з волейболу, настільного тенісу, гирьового спорту та дартсу.

Кращими у настільному тенісі стали представники центральної районної лікарні Березовський Віталій та Смиковська Юлія, друге місце вибороли представники адміністрації Євстратов Андрій та Горун Аліна, третє місце посіли новомиколаївці Дудко Ігор та Соломахіна Марина.

У змаганнях з дартсу перше місце здобули Кравченко Олександр (250 очок) та Шеляєва Любов (217 очок), друге місце - Березовський Віталій (204 очка) та Лустікова Анна (149 очок), третє місце  - Проточенко Олег (175 очок) та Скуріхіна Наталья (145 очок).

У гирьовому спорті в категорії до 70 кг перемогу святкував Айрапетян Карен, піднявши гирю 40 разів, друге місце – Буянов Вячеслав (35 разів), третє місце – Букар Дмитро (28 разів). В категорії до 90 кг кращим став Ординський Олександр (90 разів), другий – Дзюба Олександр (87 разів), третій – Засименко Ігор (56 разів). В категорії понад 90 кг переміг Гринюк Олександр з результатом 90 разів, другим став  Кудревський Олександр (85 разів), третє місце – Чебукін Дмитро (80 разів).

Напруженими та цікавими видалися змагання з волейболу. За один день було зіграно 14 ігор! Фаворитами у цьому виді спорту були команди районної державної адміністрації та ПП«Корсар», вони й зустрілися у фіналі. У безкомпромісній боротьбі перемогу святкувала команда РДА з рахунком 2:1. Срібні медалі отримали корсарівці, бронзу виборола команда міської ради, перегравши команду відділу культури.

21 вересня відбувся другий етап XV осінньої відкритої спартакіади ФСТ «Спартак».
У змаганнях з кульової стрільбі перемогу святкували Олійник Ігор з результатом 41 очко та Немчук Альона (43 очок). Друге місце вибороли Проточенко Олег (38 очок) та Груздєва Ірина (39 очок) бронзові медалі завоювали Ординський Олександр (36 очок) та Загайкан Алла (30 очок).

У змаганнях з шашок золоту медаль отримали Сотніков Олег та Проценко Світлана, срібну - Коршун Олександр та Тодорчук Наталія, бронзові медалі здобули Червоненко Генадій та Пастухова Оксана.

У змаганнях з шахів  на першому місці Мадик Валерій та Шелякіна Олександра, друге -  у Торновецького Василя та Гаврилової Тетяни, третє  вибороли Сокольчук Олег та Мусулевська Ганна.

У міні-футболі змагалися шість команд. До полуфіналу  вийшли команди райдержадміністрації, Новомиколаївки, ПП «Корсар» та морського порту. З мінімальною перевагою 5:4 «бронзу» у новомиколаївців вибороли футболісти райдержадміністрації. Фінал між командами ПП «Корсар» та морського порту був дуже напруженим: основний час закінчився з рахунком 2:2 і тільки за пенальті визначили переможця. Золоті медалі завоювали футболісти морського порту, срібло дісталося корсарівцям.

За  підсумками  всіх видів змагань загальнокомандні місця розподілилися таким чином:
І місце  - команда районної державної адміністрації
2 місце - команда морського порту
3 місце - команда міської ради
4 місце - відділ культури та туризму
5 місце - команда с.Новомиколаївки
6 місце - команда центральної районної лікарні
7 місце - команда ПП «Корсар»
8 місце - команда Скадовської філії «Херсонгаз

Ювілейна XV спартакіада ФСТ «Спартак» серед трудових колективів пройшла на високому рівні і стала доброю традицією. Цього разу особливо відчувалася підтримка та розуміння значимості проведених змагань з боку керівництва району та міста.

Колектив Скадовського ФСТ «Спартак» вдячний всім учасникам, суддям, керівникам, всім хто прийняв участь у створенні спортивного свята під назвою – СПАРТАКІАДА!

http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери