Олімпійський урок завітав до дошкільного закладу

Олімпійський урок набирає все більшого масштабу та популярності серед дошкільних закладів області.

З метою забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти, в рамках соціальних ініціатив Президента Україна В.Ф. Януковича «Діти – майбутнє України» та з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля  27 вересня 2013 року за ініціативи управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації у яслах-садку № 28 Херсонської міської ради (вул. 49-й Гвардійської дивізії, 30) відбулося обласне спортивне свято «Олімпійський урок у дошкільному закладі».

Серед почесних гостей були присутні начальник управління молоді та спорту Департаменту  освіти і науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Олег Кравець, заступник голови  Херсонського  обласного відділення Національного олімпійського комітету України, срібний призер Олімпійських ігор 1988 року в Сеулі Сергій Кірсанов, директор комунальної установи «Херсонський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Херсонської обласної ради Сергій Ротонос, начальник відділу дошкільної освіти управління освіти Херсонської міської ради Олена Кулик та батьки вихованців дитячого садку.

Малюки продемонстрували свою спритність, наполегливість та вміння при проведенні показових занять з плавання, спортивної аеробіки та веселих естафет, у яких теж у ролі помічників взяли участь і їх батьки.

По закінченню свята всі учасники та дошкільний заклад отримали цінні подарунки від організаторів.
  


Фото:

Нашi партнери