У Верхньорогачицькому районі привітали чемпіонів України з баскетболу – команду «Євгенія – 99»

У Верхньорогачицькій районній державній адміністрації відбувся урочистий прийом з нагоди вшанування переможців ІХ сезону Чемпіонату України серед юнацьких команд 2010/11 років (вікова група – дівчата 1999 року народження).

Привітати чемпіонок України 2011 року -  баскетбольну команду «Євгенія -99» прийшли голова районної державної адміністрації Михайло Романій, голова районної ради Віталій Кондратенко,  керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, районних служб, директори загальноосвітніх навчальних закладів селища, тренери-викладачі районної дитячо-юнацької спортивної школи, представники органів учнівського самоврядування шкіл селища, члени молодіжної ради при голові районної державної адміністрації та їх батьки.

Від імені районної державної адміністрації та жителів району Михайло Романій привітав юних чемпіонок з великою перемогою. Він зазначив, що Херсонщина ще не мала значних здобутків  у такому виді спорту як баскетбол і тому приємно чути, що саме верхньорогачанки вперше завоювали титул чемпіонок України у Всеукраїнській  Юнацькій Баскетбольній  Лізі.

У своєму виступі  голова районної державної адміністрації наголосив, що ця перемога є також результатом плідної праці багатьох людей, які допомагали як фінансово, так і з організацією поїздок на ігри у різні міста. Це сільгосптоваровиробники і підприємці району, відділ освіти районної державної адміністрації, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації. Окремі слова подяки прозвучали на адрес тренера баскетбольної команди «Євгенія – 99» Сергія Земби, директора ДЮСШ Віталія Лісничого та другого тренера команди «Євгенія – 99» Володимира Панченка, завдяки старанню яких і була здобута перемога.

Михайло Романій порадував чемпіонок приємною новиною, що районна державна адміністрація передбачила на нинішній рік у районному бюджеті кошти на придбання автобуса для поїздок та нової спортивної форми.

Переможців привітали також голова районної ради Віталій Кондратенко, голова молодіжної ради при голові районної державної адміністрації Аліна Пахомова. Вони побажали дівчатам подальших успіхів, нових перемог та віри у власні сили.

У свою чергу тренер баскетбольної команди Сергій Земба подякував голові районної державної адміністрації Михайлу Романію та батькам за підтримку та надану можливість дівчатам розкрити свій талант.

Згідно з розпорядженням голови районної державної адміністрації та голови районної ради за особистий вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту району оголошено Подяку голови районної державної адміністрації та голови районної ради чемпіонам  України 2011 року з баскетболу Вікторії Плюйко,  Нікі Лісничій, Тетяні  Шмигельській, Мар’яні  Польській, Олені Жук, Віолетті Піщанській, Тетяні Павлюк, Ользі  Берко, Вікторії Заставі, Катерині  Молчановій, Лілії Павлишиній, Аліні Ткач, тренеру команди Сергію Зембі, адміністратору команди Віталію Лісничому та другому тренеру команди Володимиру Панченку.


Фото:

Нашi партнери