У Києві презентовано унікальну книгу про паралімпійців «Неможливе - можливо!»

У річницю Паралімпіади-2012 в Лондоні в Україні вийшла унікальна книга про вітчизняних паралімпійців «Неможливе – можливо!». Презентація книги відбулася 20 вересня 2013 року у приміщенні Міністерства молоді та спорту України. 

Практично рік тому національна паралімпійська збірна України повернулась з ХIV літніх Паралімпійських ігор -2012 з  тріумфальним результатом: 84 медалі, серед яких 32 золоті, 24 срібні та 28 бронзових нагород та з  четвертою позицією в загальному командному заліку після лідерів Ігор - команд Китаю, Росії та Великобританії, залишивши позаду провідні спортивні держави Європи та світу. 

Історія їхнього успіху не залишилась поза увагою представників вітчизняних та світових засобів масової інформації. Вона також стала основою для написання унікальної книги зі звучною назвою "Неможливе – можливо!", що тільки-но вийшла у світ з-під пера Людмили Дайєр. 

Книга присвячена українським  паралімпійцям, їхньому тріумфальному  виступу на Паралімпіаді в Лондоні та героїчному життєвому подоланню. Автор оповідає історії двадцяти чемпіонів-паралімпійців, що лягли в основу книги, їхній шлях до найвищого п’єдесталу, про їх неймовірний потенціал, що, по великому рахунку, десь є у кожному із нас. 

Книга Людмили Дайєр відкриває серцям читачів хвилюючі долі кожного із героїв-паралімпійців. У своєму прагненні по-своєму розповісти світу про подвиг спортсменів з інвалідністю з України, автор надає можливість пережити всім нам кожну мить їхнього непростого спортивного життя. І кожна хвилина цього життя, їхнього подолання перешкод та самих себе, описана на сторінках цієї книги, без сумніву, послужить  багатьом людям з інвалідністю та, у цілому, усім людям не просто прикладом, а справжнім спонуканням до дії, шляхом до свого власного подолання.
 
Книга Людмили Дайєр «Неможливе - можливо!» буде перекладена на англійську мову і видана у Великобританії у 2014 році. 

НКСІ України  http://www.paralympic.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=1974&Itemid=1
  


Фото:

Нашi партнери