Обласноий турнір з футболу 2013/14 року на призи І.Г.Шведа серед команд юнаків 2002/03 р.н.

29 серпня 2013 року в селищі Новотроїцьке на стадіоні «Старт» ім. О.М.Пуляєва відбувся обласний турнір з футболу 2013/14 року серед команд юнаків 2002/0 р.н. на призи І.Г.Щведа, в яких узяли участь 6 футбольних команд області цієї вікової групи.

Іван Григорович Швед, на честь якого проводився обласний турнір, один з кращих футболістів Новотроїцького району за всю його історію. У 1962 році у 18-річному віці у складі команди «Таврія» Новотроїцьке став чемпіоном Центральної ради ДСТ «Колос» серед команд сільських колективів фізкультури і  протягом 30 років працював інструктором ДСТ та КПФСТ «Колос», був тренером та головним тренером команди «Таврія» Новотроїцьке, вніс вагомий вклад у розвиток сільського спорту, зокрема футболу, в районі і області. 21 січня 2014 року йому виповнюється 70 років.

Змагання відбулися за організаційної підтримки Новотроїцької районної організації ВФСТ «Колос» АПК України (голова Олександр Клішня) та районного фізкультурно-спортивного клубу «Аматор» (голова Енвер Рискін) та фінансової підтримки  сина Івана Григоровича - Ігоря Шведа, .а одним із учасників у складі команди «Енергія» Нова Каховка був син Ігоря і онук Івана Григоровича – Денис.

У результаті проведених змагань чемпіоном обласного турніру з футболу 2019/14 року на призи І.Г.Шведа серед команд юнаків 2002/03 р. н. стала команда «Енергія» (м. Нова Каховка)  у складі: Олег Муравйов, Дмитро Яровий, Дмитро Прозоровський, Євген Андрощук, Ігор Аванесян, Вадим Шовковий, Олексій Деркач, Денис Швед, Микита Демерчук, Віталій Папуста, Едуард Пономарчук, тренери Ігор Швед та майстер спорту Юрій Окул, директор ФК Олександр Курдов.

Срібний призер – команда «Освіта» м. Херсон (тренери Андрій Руденко та майстер спорту Володимир Лебідь, директор КДЮСШ Олена Любовецька), бронзовий – команда «Майстер-С» смт Антонівка (тренер майстер спорту Юрій Мартинов, президент ДЮФК Юрій Сергієнко).

Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі, дипломи ХОДЮФЛ, комплект футбольний форми – переможцям та м’ячі – призерам.
Турнірна таблиця турніру додається.

Далі юних футболістів цієї вікової категорії очікують обласні турніри на призи Д.К.Моторного  12-13 жовтня  у с. Чорнобаївка Білозерського район та пам’яті С.Г.Веремеєва 19-20 жовтня  в смт Антонівка.

Крім того,  в області проходять змагання чемпіонату області з футболу серед команд юнаків 1998/99 та 2000/01 р.н. Херсонської обласної дитячо-юнацької футбольної ліги у класах «А» та «Б». У класі «А» зіграно 2 тури (по 2 матчі пропущені), у класі «Б» – 1 .

Календарі матчів, шахматки та турнірні таблиці додаються  на "Офіційній сторінці" сайту.


Фото:

Нашi партнери