Відбулося засідання комісії із присвоєння категорій дитячо - юнацьким спортивним школам міста

Відбулося засідання комісії з надання 2-ї категорії й клопотання про присвоєння 1-ї категорії дитячо - юнацьким спортивним школам міста всіх типів, форм власності й підпорядкування. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту міської ради.

На засіданні розглянуто питання про присвоєння 2-ї категорії Комплексній дитячо- юнацькій спортивній школі Департаменту освіти та науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації.

Під час перевірки визначення рівня вимог, зазначених у наказі № 3025 від 26.08.2009 Міністерства України з справ сім’ї, молоді та спорту України, Комплексну дитячо - юнацьку спортивну школу по 8 показниках визнано такою, що відповідає вимогам для одержання 2-ї категорії.

Довідка. Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа Департаменту освіти та науки, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації розташована по вул.200років  Херсона, 19.  Працюють  відділення з волейболу, легкої атлетики, універсального  бою, футболу. У 34 групах займаються понад 450 дітей і підлітків віком до 18 років.Команди школи беруть участь у змаганнях  різного рівня і становляться переможцями і призерами багатьох змагань.


Фото:

Нашi партнери