Підсумок проведення Олімпійського тижня в місті Херсоні

У 58 загальноосвітніх закладах міста з 9 по 15 вересня 2013 року пройшов Олімпійський тиждень.
До програми тижня ввійшло багато різноманітних заходів: День здоров’я, олімпійський урок, спортивна риболовля, веслування в шлюпках, рухливі ігри з елементами військових змагань, презентації з історії олімпійського руху, огляд-конкурс малюнків на асфальті, рухливі ігри, спортивні змагання, проведено конкурси, естафети, спортивні ігри.

Для молодших школярів пройшла акція «Безпечна дорога до дому – твоє майбутнє завтра». Також навчальні заклади пропонують нові форми роботи: практичне ознайомлення з військовою майстерністю древніх русичів.

Традиційно 2000 учнів від 50 загальноосвітніх закладів міста взяли участь у благодійній акції „Пробіг з вірою в серці". Легкоатлетичний пробіг відбувся за маршрутом: Проспект Ушакова – набережна ім.Тутушкіна. святкове дійство завершилося концертом за участю відомих артистів та розиграшем призів.

 Знайомство з видатними спортсменами, олімпійцями Херсонщини, України, захист учнівських проектів наблизили учнів загальноосвітніх закладах міста до олімпійського руху та познайомило з історією олімпійських ігор.

http://www.gorono.ftl.ks.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1530:pidsumok-provedennya-olimpijskogo-tizhnya&catid=85:nove&Itemid=586


Фото:

Нашi партнери