Спортивні досягнення скадовчан до свята міста

Легка талетика. 26 вересня 2013 року у м. Скадовську пройшли змагання з легкоатлетичного кросу «Пам'ять». Всього у змаганнях взяли участь 14 команд загальноосвітніх навчальних закладів Скадовського району (207 спортсменів). Змагання проводилися  серед юнаків та дівчат у трьох вікових категоріях: 1996-1997 р.н., 1998-1999 р.н. та 2000 р.н. і молодші.

За підсумками змагань  у  загальнокомандному заліку  перше місце зайняла Ульянівська ЗОШ (70 балів), друге - Скадовська ЗОШ №3 (72 бали)  і на третьому місці - Лазурненська ЗОШ (95 балів).

Всі переможці і призери змагань, їх тренери-представники команд  нагороджені грамотами та цінними подарунками відділу освіти, молоді та спорту Скадовської райдержадміністрації та Скадовської міської ради.

Футбол. У вихідні  відбулася відкрита першість з футболу на  Кубок С.Б.Скадовськог за участю  4 кращих команд міста і району. Почесний Кубок завоювала команда “Корсар”, друге місце - у команди “Скіф” (с. Шевченко), третє посіли юні футболісти зі школи-інтернату “Інтер-І”. Команда з с. Антонівки “Скіф” була останньою у турнірній таблиці.

У першості з футболу серед шкільних команд чемпіонський титул виборола команда “Інтер-І” Скадовської школи-інтернату, друге місце - у команди Птахівської ЗОШ, третє  зайняла команда “Інтер-ІІ”, почесне четверте  - у команди загальноосвітньої школи № 2.

http://www.skadowsk.kherson.ua/news_city.php


Фото:

Нашi партнери