Чемпіонат області з футболу серед ветеранів 2013 року

У вирішальну стадію вступив обласний чемпіонат з футболу серед ветеранів (35 років і більше) 2013 року. Минулими вихідними визначилися фіналісти першості.

21 вересня в Херсоні відбулися перші півфінальні матчі чотирьох кращих ветеранських футбольних команд нашого регіону.

Результати перших матчів півфіналу:
ФКВ "Херсон" - CК "Каховка" - 3:1 (1:0). "Схід" (Херсон) - "Яничарів" (с. Птахівка Скадовського р-на) - 3:1 (1:0)

А 28 вересня відбулися відповідні півфінальні матчі. У м. Каховка вболівальники стали свідками найцікавішої й безкомпромісної гри гідних суперників. Величезному досвіду й професіоналізму сильної команди «Футбольного клубу ветеранів «Херсон» (до речі, херсонці - чемпіони області 2012 року й до складу команди входить більшість футболістів, які виступали раніше за професійні команди другої, першої й вищої ліги України й Росії) каховчане протиставили величезне бажання й волю до перемоги. Вони зуміли в футбольній боротьбі відіграти перевагу херсонців після першої гри, були близькі до того, щоб в основний час гри вирвати путівку у фінал, але не зуміли реалізувати кілька гольових  моментів у воріт суперників. І доля путівки у фінал обласної першості вирішилася  в серії післяматчевих футбольних пенальті. У «футбольній лотереї» удача посміхнулася більш майстровитим футболістам ФКВ «Херсон». Каховська команда  зіграє у матчі за третє місце.

Результати відповідних півфінальних матчів чемпіонату області серед ветеранів: CК "Каховка" - ФКВ "Херсон" - 3:1 (2:1) (перший матч 1:3) по пенальті 1:3.  Матч "Яничарів" - "Схід" зупинений арбітром і не дограний. Рішення по ньому прийме контрольно-дисциплінарний комітет ХОФФ найближчим часом.

http://kakhovka-rada.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3536:2013-10-01-11-25-21&catid=79&Itemid=95


Фото:

Нашi партнери