Хто ти, майбутній олімпієць?

9 травня, з нагоди 66-ї річниці Дня Перемоги відбувся відкритий олімпійській чемпіонат Миколаївської області з веслування на байдарках і каное на призи чемпіона світу І.В.Гайдамаки «Хто ти, майбутній олімпієць?», у яких взяли участь 10 команд з Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської області.

Змагання проводив місцевий осередок Національного олімпійського комітету України та управління з питань молоді і спорту.

Відкриття розпочав парад учасників змагань. Кращі спортсмени урочисто винесли олімпійській прапор. Щиро привітав учасників начальник управління з питань фізичної культури і спорту О.В.Садовський, перший заступник голови НОК в Миколаївській області В.В.Прокопович, голова обласної організації ФСТ «Україна» В.В Бабій, президент обласної федерації з веслування на байдарках і каное О.О.Скляр.

Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять бійців нашої вітчизни. Квіти так корзину до пам’ятника Ольшанців поклали чемпіони України 2010 року з веслування на байдарках Синигрибов Анатолій та Модь Дмитро. Усім учасникам змагань були вручені подарунки з символікою Національного олімпійського руху та щоденники.

Переможці та призери у фінальних перегонах були нагороджені медалями та грамотами.

НОК України 


Фото:

Нашi партнери