Найсильніші духом Херсонщини

У Херсоні на водноспортивній базі «Інваспорт» зібралися найсміливіші і найсильніші духом інваліди праці, щоб позмагатися у рамках І обласної спартакіади «Сила духу» з дартсу, настільного тенісу, бомбаскету, шахів, шашок та армспорту.

На урочисте відкриття їх прийшли привітати начальник виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків В.Сух, голова обласної організації профспілки працівників соціальної сфери Г.Бурцева, в.о. директора Фонду захисту інвалідів О.Ракша, заступник голови обласної організації ФСТ «Спартак» І.Степанова,  начальник Херсонського регіонального  центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» І.Міщенко.

За підсумками змагань переможцями у своїх видах стали: Булкіна Любов з Бериславського району та Василенко Микола з м. Каховки (бомбаскет), Михайлова Світлана з м. Каховки та Гостєв Федір з Новотроїцького (дартс), Гринь Павло з м. Нова Каховка (армспорт), Томачук Михайло з м. Херсона (настільний теніс), Куліш Оксана з Херсона (шашки), Бровченко Олексій з м. Каховки (шахи).

У комплексному заліку перемогу святкувала команда з Нової Каховки. Усі переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами.

http://spartak.org.ua/novini/1031-nasilnishi-dukhom-khersonshchini.html


Фото:

Нашi партнери