Тиждень Дошкілля у Цюрупинському районі

На виконання ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України», в рамках Року дитячої творчості в Україні та з нагоди відзначення 27 вересня Всеукраїнського Дня дошкілля у період з 23 по 27 вересня в районі проведено Тиждень  дошкілля. 

Протягом тижня всі дитячі садки району організували ряд святкових і фізкультурно-оздоровчих заходів, спрямованих на популяризацію суспільного дошкільного виховання. У заходах взяли участь керівництво району, працівники дошкільних закладів, представники батьківської громадськості. 

Цюрупинська міська рада  подарувала  вихованцям дошкільних закладів № 2, 3, 6, 7  новий ігровий майданчик, який  на сьогодні активно обживається і випробується малечою разом  зі своїми вихователями.

Протягом «Тижня Дошкілля» модернізовані спортивні майданчики  у Цюрупинському ДНЗ №2, Новомаячківських ясла-садках №1, 3 та відбулися спортивно-музичні змагання між вихованцями старших груп «Граючись, змагаємось».

У Цюрупинському ДНЗ № 7  проведено спортивні розваги у ІІ молодших групах «У гості до лісових звірят», у середніх групах «Дошкільнята – спритні малята», у старшій групі «Чумацьким шляхом по сіль».

У Брилівському дошкільному навчальному закладі під час тижня відбулося  спортивне свято у середній групі «Ми здорові та дужі, тому що ми дружні»

За інформацією Цюрупинської РДА


Фото:

Нашi партнери