Каховка. Молодіжна Спартакіада до Дня Перемоги

За традицією, з нагоди відзначення у місті Дня Перемоги, 7 травня 2011 року на міському спорткомбінаті «Олімпійський» відбулась VII відкрита міська молодіжна Спартакіада. У цьогорічній Спартакіаді взяли участь 7 команд: Каховська ДЮСШ, спортивний клуб «Зевс», МГО «Молодіжна політика», Каховське міське відділення ВБО ВМ ЛЖВ, Каховський професійний ліцей сфери послуг, МГО «Союз молоді регіонів України», МГО «ДіЛО» (всього більше 100 учасників віком від 14 до 35 років), які змагалися у восьми видах спорту.
Організаторами змагань виступили відділи міської ради: з питань фізичної культури та спорту та у справах сім"ї та молоді.
За підсумками змагань у окремих видах спорту кращі результати показали:
1. Дартс
- особистий залік: Юлія Касимова (Союз молоді) та Владислав Попов (ДіЛО);
- командний залік: І – ЛЖВ, ІІ – Союз молоді, ІІІ – СК «Зевс»
2. Стрільба з пневматичної гвинтівки
- особистий залік: Марина Столярова (ЛЖВ) та  Максим Коваленко (Молодіжна політика);
- командний залік: І – ДЮСШ, ІІ – Ліцей, ІІІ – СК «Зевс».
3. Настільний теніс:
І - Руслан Кан (Молодіжна політика), ІІ – Дмитро Кравченко (ДіЛО), ІІІ – Олександр Заговенко (ДЮСШ).
4. Гирьовий спорт (ривок):
І - Денис М.Сергєєв (ДЮСШ), ІІ – Денис В.Сергеєв (Союз молоді), ІІІ – Андрій Помігуєв (СК «Зевс»)
5. Шашки 
- особистий залік: Марія Степчик (Молодіжна політика) та Олег Тищенко (СК «Зевс»);
- командний залік: І – Молодіжна політика, ІІ – Ліцей, ІІІ – Союз молоді регіоні України.
6. Волейбол: 
І – ДЮСШ, ІІ - Союз молоді регіоні України, ІІІ – СК «Зевс».
7. Легкоатлетична естафета 4х100м:
І - МГО «ДіЛО», ІІ – ДЮСШ, ІІІ - СК «Зевс».
Поза конкурсом проводились змагання з перетягування канату, які завжди викликають великий інтерес серед учасників та вболівальників. Цього разу у цьому виді найсильнішими виявилися спортсмени з команди СК«Зевс». На другому місці – Союз молоді, на третьому – ДЮСШ.

Загальнокомандний підсумок спартакіади підбивався за сумою місць, які команди посіли у кожному заліковому виді спорту. За підсумками змагань переможцем молодіжної Спартакіади  м. Каховки 2011 року у загальному заліку другий рік поспіль стали представники Каховської ДЮСШ (керівник команди В.Антонов). Друге місце завоювала команда СК «Зевс» (керівники команди А.Пенізов та О.Тищенко). Третє місце у команди МГО «Союз молоді регіонів України» (керівник команди П.Філіпчук), яка лише на одне очко випередила команду МГО «Молодіжна політика» (керівник команди В.Бедимський).
Переможці, призери та учасники змагань на урочистій церемонії нагородження були відзначені перехідним кубком, дипломами, грамотами та цінними призи від організаторів.


Фото:

Нашi партнери