НОК України презентував новий всеукраїнський проект «Do like Olympians»

20 грудня 2013 року  в середній загальноосвітній школі №78 було дано старт новому всеукраїнському проекту «Do like Olympians».

«Do like Olympians» - черговий всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету, що реалізується спільно з «The Coca-Cola Foundation».

Головна мета - привернення уваги дітей до активного та здорового способу життя й олімпійського руху. Проект включає у себе проведення уроку з олімпійцем, розминку з учнями та майстер-клас від олімпійця.

В рамках проекту відбулися зйомки спеціального ролика з розминкою, комплекс вправ якої розробила уславлена гімнастка Анна Безсонова. Також серед учасників ролику - Олімпійські чемпіони та призери: Олександр Усик, Олексій Торохтій, Інна Осипенко-Радомська, Анна Сорокіна, Валерій Гончаров. Цей відеоролик побачать учні усіх регіонів країни та завдяки ньому зможуть готуватися до зустрічей «Do like Olympians» з олімпійцями.

Першою з українських спортсменів учасником проекту «Do like Olympians» стала дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор та абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики Анна Безсонова. На початку уроку уславлена гімнастка привітала учнів та під музичний супровід провела розминку та майстер-клас. Після цього діти взяли участь у естафетних змаганнях.

Як і під час кожного наступного заходу «Do like Olympians», сьогодні усі учасники отримали у подарунок футболки з символікою проекту.

Завершенням зустрічі стала загальна фотографія у стрибку. Фотографії з «Do like Olympians» у соціальних мережах розміщуватимуться з позначкою #dolikeolympians, а отже кожен бажаючий зможе легко знайти себе і залишити пам'ять про участь в проекті do like olympians.



 


Фото:

Нашi партнери