Змагалися юні скадовські баскетболісти

Як повідомляє  Скадовська райдержадміністрація, 17 грудня 2013 року на базі Скадовської ЗОШ №3 відбулися фінальні змагання районної Спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів Скадовського району з баскетболу серед дівчат  і юнаків 1997 р.н. і молодше. 
Ще 29 листопада із зон вийшли команди дівчат Скадовської ЗОШ №3, Широківської ЗОШ, Ульянівської ЗОШ та Красненської ЗОШ, тож саме вони відстоювали честь своєї школи у фінальних змаганнях.

Після запеклих та напружених ігор місця розподілилися так:  1 місце виборола команда Скадовської ЗОШ №3, 2 місце за командою дівчат Ульянівська ЗОШ,
3 місце посіла Широківська ЗОШ. Команда дівчат Красненської ЗОШ з невідомих причин не з’явилась на змагання. 

У фінальних змаганнях районної Спартакіади боролися команди Скадовської ЗОШ №3, Широківської ЗОШ, Ульянівської ЗОШ та Володимиріської ЗОШ.

За результатами  ігор з  розривом в одне очко та рахунком (16:17) перше місце виборола команда Скадовської ЗОШ № 3, друге за командою юнаків Володимирівської ЗОШ, третє місце посіла Широківська ЗОШ і на четвертоу місці - Ульянівська ЗОШ.

Всі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Скадовської райдержадміністрації.


Фото:

Нашi партнери