Справжнє спортивне свято влаштувала федерація плавання міста Херсона

22 грудня 2013 року у басейні СК «Зоря» м. Миколаєва за підтримки компанії «Планета Спорт» завершився Відкритий Кубок федерації плавання міста Херсона. У цілому у двох етапах змагань взяли участь понад 300 плавців. 

Команди міста Херсона були представлені ДЮСШ №6, Федерацією плавання міста Херсона, СК «Алькор» і СК «Фенікс».  За  миколаївську команду виступали вихованці відділення плавання КДЮСШ «Комунаровець».

Боротьба за медалі в особистому заліку велася  серед дітей і підлітків  вікових груп починаючи  з   2005 р.н. і молодше й закінчуючи 1999 р.н. і старше. Самі юні спортсмени на двох етапах  мали можливість здійснити свій перший у спортивному житті старт і отримати першу медаль за перемогу на дистанції.

За  результатами змагань і  сумою балів у командній першості перемогу одержала команда Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи №6  (тренери Аліна Гончарова, Іван Глухов, Світлана Дубровна, Ірина Кофанова, Юлія Кудряшова). На другому місці СК «Алькор» і третіми стали спортсмени з міста Миколаєва КДЮСШ «Комунаровець».

Всі переможці й призери змагань нагороджені грамотами й медалями й одержали цінні призи й солодкі подарунки від спонсора федерації плавання міста Херсона - компанії «Планета Спорт».

За матеріалами Херсонської газети


Фото:

Нашi партнери