Затверджено офіційний логотип соціального проекту до Євро-2012 "Давай разом!"

Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін затвердив офіційний логотип національного соціального проекту до Євро-2012 «Давай разом!». Логотип, розроблений за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у рамках компоненту "Червона картка", презентовано на робочій зустрічі 11 серпня 2011 року в Державній службі молоді та спорту України.

Логотип символізує об’єднання зусиль небайдужих до соціальних проблем людей та організацій. Таке об'єднання передано у зображенні поєднання рук у вигляді футбольного м’яча та заклику: «Давай разом!» подолаємо негаразди напередодні великого футбольного свята в Україні.
Символ проекту виконаний в олімпійських кольорах, які асоціюються зі здоровим способом життя та заняттям спортом.

Логотип проекту буде використовуватися при підготовці та поширенні рекламно-інформаційної продукції, оформленні спортивних майданчиків тощо.

Наразі триває активна робота з розробки концепції комунікаційної кампанії «Червона картка», яка стартує в Україні у вересні цього року.

Зокрема, розробляються основні посилання та макети соціально-рекламних матеріалів із питань профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу, протидії насильству в сім’ї та сексуальній експлуатації жінок і дітей, толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих тощо.

Нагадаємо, Національний проект "Давай разом!" ініційований Державною службою молоді та спорту України спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), до яких приєдналася низка інших організацій.
Проект передбачає проведення у всіх регіонах України соціально-інформаційної кампанії "Червона картка", організацію та проведення дитячих та молодіжних турнірів з футболу "Fair play - Чесна гра", а також заходів з організації змістовного дозвілля дітей та молоді "Другий тайм".
Стартував промоційний компонент проекту у травні в Києві напередодні  Міжнародного дня сім'ї.


Фото:

Нашi партнери