Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» на Херсонщині

3-4 вересня 2011 року по території  Херсонської області пройде  Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!»

Зустріч учасників велоестафети відбудеться 3 вересня  о 14.40  у Каланчацькому районі (кордон Херсонської області). Далі вони прибудуть до м. Нова Каховка. З нагоди перебування учасників естафети у місті  4 вересня відбудуться святкові урочистості на центральній площі міста.

4 вересня маршрут учасників естафети буде проходити через місто Херсон (приблизно о 12.15), село Посад-Покровське Білозерського району та село Шевченкове (на кордоні з Миколаївською областю).
У естафеті також будуть брати участь велосипедисти–представники Херсонської області. 

Прес-анонс 
Спорт для всіх єднає Україну!

З 2 вересня по 10 вересня 2011 року, до Дня фізичної культури та спорту Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Державної служби молоді та спорту України і цьогорічних партнерів фармацевтичної корпорації «Артеріум» проводять сьому Всеукраїнську велоестафету «Спорт для всіх єднає Україну!».

Велоестафета охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно: до Києва велосипедисти стартують з Тернополя, Хмельницька, Вінниці, Севастополя та Луганська.
Загальний кілометраж маршруту 5000 км. На останньому етапі велоестафети колона буде налічувати 350 учасників, і сотні бажаючих що приєднаються до велоколони.
У всіх населених пунктах через які проходить маршрут заходу, на центральних площах, учасників урочисто вітатимуть місцеві жителі, прихильники здорового способу життя, представники обласних районних та міських адміністрацій та комітетів, видатні українські спортсмени.
Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» є наймасовішим європейським велопробігом!!!
Команди пронесуть по території України прапор своєї області і встановлять його в м. Києві 10 вересня 2011 року під час урочистого фінішу, в день Фізичної культури та спорту.
10 вересня з 11 до 16 години під «Аркою Дружби Народів» відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту та фінальна частина велоестафети.
Для глядачів та гостей свята організатори та партнери пропонують цікаву розважальну та спортивну програми: вуличний баскетбол, настільний хокей, показові виступи представників спортивних клубів.

Велотур дуже популярний, і важливий не тільки як спортивна подія, він має стати національною гордістю, ще одним поштовхом до спортивної самореалізації і здійснення мрій. Кожен учасник не тільки відчуває гордість за себе й своїх друзів, з якими він подолав таку велику відстань, але й вдячність численним вболівальникам, які допомагали їм долати труднощі й перешкоди, супроводжували  своєю підтримкою протягом всієї подорожі.

Велосипед – це прагнення бути здоровим, радість руху у ритмі сучасного життя! Велоприєднуйся!


Фото:

Нашi партнери