Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!" на Херсонщині

3-4 вересня 2011 року Херсонська область тепло вітала представників Всеукраїнської велоестафети на своїй території. В Каланчацькому, Каховському, Цюрупинському, Білозерському районах  містах Нова Каховка і Херсоні велосипедистів зустрічали представники молодіжних, фізкультурно-спортивних організацій, прихильники велосипедного спорту. 

В урочистому старті Велоестафети, що відбувся 4 вересня о 10.00 у м.Нова Каховка,  взяли участь понад 100 чоловік. Директор обласного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" С. Ротонос, начальник відділу методично-консультативної та фізкультурно-оздоровчої роботи ВЦФЗН "Спорт для всіх", координатор Південного напрямку П.Городецький привітали спортсменів, побажали вдалого і яскравого фінішу.

Команда Херсонської області у складі 10 велосипедистів на чолі з тренером - представником П. Пенізовим разом з колоною команд-учасниць вирушили за південним маршрутом до м. Миколаєва. 
Урочиста зустріч об'єднаної команди велосипедистів відбудеться в м. Києві на Майдані

Нагадуємо,  що  Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з Всеукраїнським центром фізичного здоров'я    населення "Спорт для всіх"  2 по 10 вересня 2011 року проводиться Всеукраїнська  велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну!". 
Велоестафета проходить за трьома маршрутами одночасно через АР Крим, всі області України та    міста Київ і Севастополь. Під час перебування велоестафети в областях колону урочисто вітають чисельні прихильники здорового способу життя, енергії й руху, проводяться масові спортивно-мистецькі заходи з метою пропаганди здорового способу життя та залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом. Кожна команда проносить по території України прапор своєї області і встановить його під час фінішу в м. Києві.

Фотозвіт  http://www.sportforall.info/gallery/15


Фото:

Нашi партнери