Свято спорту у смт Велика Олександрівка та м. Скадовську

На центральному стадіоні «Колос» селища Велика Олександрівка відбулося свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту.
На головному стадіоні селища шанувальників спортивних змагань та чисельних вболівальників зі святом привітали заступник голови районної державної адміністрації Олена Лавренко та заступник голови районної ради Сергій Морозов.

Розпочалася спортивна програма велоперегонами, у яких взяли участь учні  третіх та четвертих класів Великоолександрівських ЗОШ №1 та №2, Новодмитрівської та Малоолександрівської шкіл. Потім на глядачів чекали «Олімпійські старти» від учнів п’ятих – восьмих класів, легкоатлетична естафета за участі шести команд трудових колективів району, футбольні баталії старшокласників, волейбольні змагання та ін. Проте найбільш видовищними стали «Богатирські ігри» чоловічих команд центральної районної лікарні, відділу освіти та відділу культури і туризму районної державної адміністрації.
Всі учасники змагань отримали нагороди та пам’ятні подарунки, а  вболівальники позитивні емоції.
Заступник голови районної державної адміністрації Олена Лавренко привітала учасників свята з вдалою грою та цікавими змаганнями, а також подякувала керівникам установ та організацій району за підтримку спортивних команд.

У Скадовському районі 09 вересня 2011 року на стадіоні “Колос” відбулися святкові заходи до Дня фізичної культури та спорту.
Урочистості розпочалися святковим парадом за участі представників Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури та спорту, районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, ДЮСШ “Спартак”, ДЮСШ “Україна”, центр дитячо-юнацької творчості, Скадовська гімназія, загальноосвітні школи №2 та №3, Скадовська школа-інтернат та ветерани спорту.
За високий професіоналізм та значні досягнення у сфері фізичної культури та спорту подяки голови  райдержадміністрації Єгора Устинова були вручені наставникам юних спортсменів. Для усіх присутніх  продемонстровані показові виступи з боксу, вільної боротьби, важкої атлетики, джиу-джитсу, легкої атлетики.
З 9 вересня по 11 вересня 2011 року у м. Скадовську за підтримки районної державної адміністрації пройшли Всеукраїнські змагання з пляжного гандболу серед дівчат. У змаганнях взяли участь 7 команд з міст: Скадовська, Ужгорода, Львова, Шостки Сумської області, Хуста Закарпатської області, Петрово Кіровоградської області та Терновки Дніпропетровської області. За результатами змагань команда Скадовська стала переможцем, на другому місці команда Львова, на третьому місці команда Терновки Дніпропетровської області.
10 вересня 2011 року у залі районного будинку культури прошов районний турнір з настільного тенісу. Спортсмени змагались у трьох вікових категоріях. У віковій категорії 1995-1997 років народження І місце виборов Баранов Олександр на ІІ місці Дробітько Владислав. У віковій категорії 1998 - 2000 років народження І місце посів Коваленко Віталій на ІІ місці - Горун Віталій. У віковій категорії 1994 року народження та старше І місце посів Кузьменко Олексій, на ІІ місці Філіпов Олександр.
З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту вулицями міста також відбувся велопробіг, в якому брали участь учні загальноосвітніх шкіл м. Скадовська.


Фото:

Нашi партнери