Чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат

До 233-річчя Херсона у Гідропарку відбувся чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків 1998 року народження та молодше. Змагання тривали з 15 по 17 вересня.
Учасниками змагань стали 29 команд (19 команд дівчат і 10 коанд юнаків), у тому числі  команди з Херсона, Чулаківки Голопристанського району, Брилівки Цюрупинського району, Дніпропетровська, Кіровограда, Іллічевська, а також команди із Хмельницької, Ровенської й Львівської областей. 

Фінал чемпіонату відбувся саме в День міста, тож тим більше приємно, що перемогу в змаганнях виборола збірна команда Херсон–Іллічівськ, у якій грали Сергій Стасенко та Павло Стеценко. Під час вручення нагороди хлопці наголосили, що свою перемогу вони присвячують 233-му дню народження Херсона.
Друге місце посіла команда Назара Вознюка та Андрія Денька з м. Самбор (Львівська обл.). Третє та четверте місця у команд з Херсона, відповідно Дмитро Варивода– Ілля Лівшиц та Станіслав Данів–Віталій Дикарєв. Всі вони – учні Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи №6, і завдяки успішному виступу по єдиній спортивній кваліфікації виповнили нормативи першого юнацького розряду.

У змаганнях дівчат переможницями стала пара  Селіна/Петренко (Дніпропетровськ), на другому місці пара із Чулаківки Якубовська/Коробка, третє місце у команди із Хмельницької області Пшеслинська/Кондратюк.

Організаторами чемпіонату України виступили Асоціація пляжного волейболу України, Федерація волейболу України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Асоціації волейболу та пляжного волейболу Херсонської області, міський клуб пляжного волейболу «Херсон». 
 


Фото:

Нашi партнери