Спортивні новини з Голопристанського району

Нова федерація.  1 вересня 2011 року було зареєстровано міську федерацію баскетболу «Чемпіон». Свідоцтво про реєстрацію президенту федерації  А.Настасієнко. вручав міський голова А.Негра. Основною метою діяльності федерації є сприяння розвитку та популяризація баскетболу, особливо серед дітей та молоді міста тим більше, що вже сьогодні є спортсмени, які, доклавши зусиль до тренувань, мають усі передумови для значних досягнень у баскетболі. Тренування проходитимуть у спортивному залі міського Палацу спорту, де встановлено нові баскетбольні щити.

10 вересня – День фізичної культури та спорту
Спортивне свято зібрало усіх причетних до спорту у міському Палаці культури «Сузір'я». Саме там пройшло відзначення кращих спортсменів міста, їх тренерів та викладачів. Міський голова А.Негра особисто привітав присутніх зі святом. Схвальними оплесками підтримали нагородження шанованих у світі спорту м. Голої Пристані тренерів-викладачів: з веслування на байдарках та каное  В. Васильченка. та  А.Теленика , з настільного тенісу - О. Ганжу , з боксу -  М.Харламова, тренера-волонтера Голопристанського відділення комунального закладу Херсонської обласної ради «Обласний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», тренера з шахів Ю.Андруневича, тренера міського футбольного клубу О.Бурковського та інших тренерів й вчителів фізкультури, котрі підготували не одне покоління спортсменів.

 Відзначили й тих, хто прославляє Голу Пристань спортивними здобутками на обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях – це вихованці «Інваспорту» шахіст В.Антоньєв (шахи), легкоатлети Б.Жайворонок, Р.Клименко, Е.Рєзніков (легка атлетика), бронзова призерка обласних змагань з легкої атлетики К.Крошкіна,  кандидат в майстри спорту, дворазова срібна призерка чемпіонату України з легкої атлетики О.Яковенко, кращий гравець міської юнацької футбольної команди ФК «Гопри»  Д. Коваленко, призер відкритих обласних змагань з парашутного багатоборства, учасник всеукраїнських та міжнародних фестивалів екстремальних видів спорту, вихованець міського спортивного клубу «Гопри- ПарАвіс» С.Бочарніков,, вихованці Голопристанської ДЮСШ - неодноразовий призер обласних змагань з боксу  М.Жаров, неодноразовий призер та чемпіон України з веслування на байдарках В.Пилипенко, призер обласних змагань з настільного тенісу  А.Проценко і це далеко не весь перелік гідних нагороди та відзнаки за особисті досягнення у різних видах спорту. 


 


Фото:

Нашi партнери