Хокейний турнір на «Кубок Чорного моря» сезону 2011-2012 року стартує 22 жовтня

IV хокейний турнір Півдня України на «Кубок Чорного моря» серед аматорських команд сезону 2011 – 2012 року  стартує 22 жовтня 2011 року.
Хокейний турнір є унікальним змаганням для південного регіону України. За три сезони його проведення кількість учасників виросли з 4 до 7 команд, які представляють Миколаїв, Одесу, Сімферополь, Севастополь і Херсон.
Як повідомляють організатори турніру, змагання нового сезону пройдуть із 22 жовтня 2011 року по березень 2012 року в тих містах, де є відповідні стандартні льодові поля - ЛСК « Фаворит-Арена» у Херсоні й ЛП «Гольфстрім» у Миколаєві.
Турнір проводиться з метою зміцнення спортивних і культурних зв'язків, подальшого  масового розвитку й популяризації хокею, залучення до занять спортом, пропаганді спорту як складової  частини здорового способу життя.
На матчах турніру постійно присутні вихованці хокейних ДЮСШ і освітніх закладів. Висока відвідуваність ігор гарантується віком уболівальників – від 7 до 70 років.
Традиційно змаганням передує підготовча організаційна робота. Організатором турніру є Херсонський міський осередок Федерації хокею України, очолювана  заслуженим працівником фізичної культури і спорту України Сергієм Колмиком.
За роки проведення турнір на «Кубок Чорного моря» став відомим як хокейним фахівцям, так і вболівальникам країни.
Подробиці турніру на сайті ХК «Дніпро» - http://dnepr-hokkey.at.ua/news/soobrazim_na_semerykh/2011-10-07-212


Фото:

Нашi партнери