«Дніпро» святкує ювілей

15-16 жовтня у Льодовому палаці «Фаворит-арена» проходили урочистості, присвячені 10-річчю створення дитячо-юнацької хокейної школи «Дніпро».
Святкування розпочалось з проведення турніру по хокею з шайбою серед юнаків 2002 р.н., у якому взяли участь команди «Дніпро» (м.Херсон) та «Сокіл» (м.Київ).
За підсумками двох днів змагань були визначені найкращі гравці турніру. Ними стали Віктор Ніконов та Богдан Степанченко («Дніпро»), Дмитро Зазовський і Деніс Бородай («Сокіл»).

Херсонський міський голова Володимир Сальдо привітав учасників змагань та вручив переможцям – херсонській команді «Дніпро» - Кубок за І місце.  Вітаючи спортсменів з перемогою та 10-ю річницею утворення Херсонської дитячо-юнацької хокейної школи «Дніпро», Володимир Сальдо підкреслив: «Херсон пишається вихованцями школи та їх наставниками. Ви доклали чимало зусиль для розвитку хокею в нашому місті. Бажаю, щоб херсонська команда завжди була дружньою і прославляла рідне місто на всеукраїнській та міжнародній арені!».

За десять років існування льодового спортивного комплексу вихованцями та тренерами школи пройдено значний шлях з розвитку спортивної майстерності. Сьогодні 9 вихованців херсонської хокейної школи вже виступають у професійних клубах. Четверо херсонців: Севастян Карпенко, Валентин Сирченко, Дмитро Чернишенко та Данило Єлісєєв у складі збірної України Ю-18 стали чемпіонами світу серед юніорів другого дивізіону групи Б.
Протягом 10 років спортсмени херсонської школи неодноразово ставали призерами чемпіонатів України та переможцями змагань різних рівнів.
З нагоди ювілею хокейна школа не лише приймала привітання та подарунки, а й підготувала відзнаки для гостей. За всебічну підтримку розвитку дитячого та юнацького хокею в Херсоні В.Сальдо нагороджений Почесним дипломом хокейної школи «Дніпро».


Фото:

Нашi партнери