Каховка. Футбольний турнір ветеранів

З нагоди відзначення 67-ї річниці визволення України та 68-ї річниці визволення Нижньосірогозького району від німецько-фашистських загарбників 28 жовтня 2011 року на селищному стадіоні смт Нижні Сірогози відбувся традиційний турнір з футболу серед ветеранів. Цього року у змаганнях взяли участь три команди: смт Нижні Сірогози, с. Веселе (Запорізька обл.) та м. Каховка. Турнір проводився за коловою системою, а кожна гра складалася з двох таймів по 20 хвилин.

На урочистій церемонії відкриття учасників та вболівальників привітали керівники Нижньосірогозького району та організатори змагань. У першому матчі господарі змагань мінімально перемогли команду с. Веселе (Запорізька область) - 2:1. Другий поєдинок господарів та збірної команди м. Каховки пройшов у безкомпромісній та напруженій боротьбі, з невеликою ігровою перевагою каховчан, але так і не виявив переможця - 0:0. У заключному матчі каховчане мали беззаперечну перевагу над командою с. Веселе і здобули заслужену перемогу - 3:0 (м"ячі у складі команди м. Каховки забивали Андрій Кузнєцов, Сергій Дегтярьов та Руслан Кошелєв).

За підсумками змагань третє місце здобула команда с. Веселе (Запорізька обл.), на другому фінішували господарі змагань - команда смт Нижні Сірогози, а переможцями стали ветерани футболу з м. Каховки, які випередили господарів завдяки кращій різниці забитих та пропущених м»ячів.
Переможцями турніру в команді м. Каховки стали: Василь Росошик, Олександр Санін, Сергій Кисельов, Сергій Дегтярьов, Руслан Кошелєв, Сергій Кашулін, Юрій Балицький, Ігор Буковело, Олександр Дробиш, Олександр Комарницький, Андрій Кузнєцов, Андрій Кашулін, Андрій Сергієнко.
Усі команди були відзначені почесними грамотами  та цінними призами від організаторів. Також у кожній з команд-учасниць було відзначено пам"ятним подарунком найдосвідченішого футболіста (у складі каховчан - Василя Росошика). Найбільшою ж нагородою для всіх учасників стала можливість зустрітися з колишніми друзями-суперниками, поспілкуватися у теплій і дружній атмосфері, згадати минулі футбольні баталії. Поїздка футбольної команди ветеранів Каховки на турнір стала можливою завдяки допомозі ВАТ «КЗЕСО» (голова правління - Я.І.Микитин).


Фото:

Нашi партнери