Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики пам"яті заслуженого майстра спорту України Олександра Береша

29-30 жовтня 2011 року в спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури відбувся V Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики пам’яті заслуженого майстра спорту України Олександра Береша.
Турнір, ініціатором і організатором якого є дружина Олександра – Світлана Береш, проходив за сприяння Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Херсонського обласного благодійного фонду ім.О.Береша та за  підтримки голови обласної державної адміністрації Миколи Костяка і Херсонського міського голови Володимира Сальдо, Національного олімпійського комітету України.

У змаганнях взяли участь 28 спортсменів з Росії, Білорусії, Молдови, члени національної та молодіжної збірних команд України, які представляли Київ, Луганськ, Донецьк, Запоріжжя, Харків, Херсон.

Переможцями та призерами в абсолютній першості стали: українець Максим Семенко (І місце), Антон Неддакін (Росія) - ІІ  і  Дмитро Баркалов (Росія) - ІІІ місце.
На окремих снарядах переможцями стали: Олег Верняєв (м.Київ) - у вільних вправах, вправі кінь (махи) та опорному стрибкі, Олег Сніпко (м.Запоріжжя) – на брусах, Дмитро Баркалов (Росія) – на перекладині.
Херсонські спортсмени Олег Коломийчук, Андрій Чепуренков потрапили до фіналів та посіли ІІІ місце на перекладині та 5 місце у вправі кінь (махи) відповідно.

Почесними гостями турніру стали: чемпіонка Олімпійських ігор зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, призери Олімпійських ігор, чемпіони світу зі спортивної гімнастики Олександр Світличний, Богдан Макуц, призер Олімпійських ігор з академічного веслування Павло Гурковський та ін.
За підсумками змагань переможці та призери були нагороджені дипломами, медалями та призами. 
 


Фото:

Нашi партнери