Всеукраїнські змагання з велокросу

З 28 по 30 жовтня 2011 року у м. Кіровограді відбулись чемпіонат України та всеукраїнські змагання з велосипедного спорту (крос) серед чоловіків, жінок, юніорів, юнаків та дівчат. За сприяння Каховського міського відділу з питань фізичної культури та спорту в цих змаганнях взяла участь команда м.Каховки «Зевс-Спартак» під керівництвом тренера каховського спортивного клубу «Зевс» П.І.Пенізова. До складу команди увійшли: Іван Щербина (1998 р.н.), Роман Липовий (1999 р.н.), Віталій Дороган (1997 р.н.) та Андрій Розумняк (1997 р.н.). 

В індивідуальній гонці на 3,5 км серед юнаків 1998-99 р.н. Іван Щербина показав  сьомий результат з 44 учасників. Роман Липовий на цій же дистанції фінішував 25-м. На цій дистанції серед юнаків 1996-97р.н. Віталій Дороган та Андрій Розумняк здобули 28 та 34 місця відповідно з 45 учасників.
У естафетній гонці 4х3,5 км серед юнаків 1996-97 р.н. каховська команда, незважаючи на технічні проблеми з обладнанням та потраплянням у «завал», зуміла фінішувати на дванадцятому місці. Варто зазначити, що суперниками каховських хлопців, головним чином, були команди і спортсмени обласних центрів, вищих училищ фізичної культури та збірні фізкультурно-спортивних товариств.

До речі, у складі команди Миколаївського вищого училища фізичної культури бронзовим призером Чемпіонату України у естафетній гонці серед чоловіків 4х3,5 км став колишній вихованець каховського СК «Зевс» майстер спорту Денис Ксєнзов.
В останній день спортсмени змагалися у груповій гонці. Непоганий результат показав каховчанин Іван Щербина, який фінішував у першій «десятці»


Фото:

Нашi партнери