Національній Федерації боксу України виповнилося 20 років!!!

5 листопада 2011 року у м. Києві відбулося грандіозне святкування 20-річчя Національної федерації боксу України.
Урочистості пройшли в столичному готелі «Русь» за участю відомих боксерів, тренерів, керівників і членів федерації, зарубіжних гостей, преси, відомих українських естрадних виконавців.
Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін передав ювілейні вітання  Національній федерації боксу від Глави Держави Віктора Януковича, а також від Прем’єр-міністра країни Миколи Азарова.
Голова Держслужби наголосив на дуже вагомих досягненнях вітчизняних боксерів за пройдені два десятиліття, зазначивши, що за цей час Україна стала одним із центрів розвитку світового боксу. "Своїми здобутками боксери України довели своє право вважатися одними з лідерів світового боксу", - сказав Равіль Сафіуллін, додавши при цьому, що аби тільки перелічити всі вагомі перемоги наших атлетів, знадобиться не одна година. Окремо він відзначив чемпіонів та призера чемпіонату світу 2011 року в Баку, які вибороли чотири золоті та одну срібну нагороду і вивели збірну команду України з боксу на перше місце в світі.
Він також у цьому контексті нагадав, що під час перебування  Президента України Віктора Януковича на Кубі наприкінці жовтня цього року було підписано угоду між двома країнами про співпрацю у сфері спорту, зокрема і в розвитку боксу, а також висловив ідею проведення боксерських матчів між командами України та Куби.
Вітання від Президента Національного олімпійського комітету зачитав Генеральний секретар НОК України Володимир Геращенко,  ювілярам передали привітання від керівництва Міжнародної асоціації боксу (AIBA), а також представники боксерських дружин з Білорусі, Вірменії, Росії, Узбекистану та ін.
Завершилися урочистості святковим концертом.  


Фото:

Нашi партнери