VII етап "Зеленого стадіону-2011"

6 листопада  у мікрорайоні "Корабел"   Херсонським обласним центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" спільно з обласною федерацією спортивного орієнтування  проведено черговий VІІ етап обласних змагань "Зелений стадіон-2011" з елементами паркового орієнтування.
У заході взяло участь понад 130 спортсменів 16 вікових  груп. Всі переможці і призери у присутності  глядачів та відпочиваючих з дітьми були нагороджені медалями і дипломами від обласного центру "Спорт для всіх".

До відома всіх! Наступний VIII етап обласних змагань   на призи Святого Миколая відбудеться 18 грудня  у мікрорайоні  "І Таврійський"  (реєстрація – ЗОШ № 41).
Попередні заявки надаються до головної суддівської колегії за 3 доби до проведення етапу змагань та в день старту (за винятком)..

Стартовий внесок для всіх груп – дві гривні з кожного учасника (За рішенням президії обласної федерації спортивного орієнтування -  для підготовки топографічних карт, дистанції ).

Головна суддівська колегія запрошує всіх бажаючих і прихильників спорту приєднатися до участі у змаганнях і відчути  позитив від занять фізичною культурою і спортом.


Фото:

Нашi партнери