Каховка. Кубок міста з баскетболу 2011

Став відомим володар відкритого Кубку м.Каховки з баскетболу серед чоловіків 2011 року. Організаторами змагань, які тривали з 6 листопада, стали міській відділ з питань фізичної культури та спорту спільно з міським і районним товариствами воїнів-інтернаціоналістів. Організаційну допомогу в проведенні турніру надала Каховська ДЮСШ відділу освіти. За ініціативи товариства воїнів-інтернаціоналістів, підтриманою Оргкомітетом турніру, з цього року Кубок міста буде носити ім’я воїна-інтернаціоналіста Олександра Медведєва.

У розіграші Кубку 2011 року  взяли участь шість команд з Каховки, Нової Каховки та Таврійська. В останній ігровий день спочатку були зіграні півфінальні матчі:
«Тачанка» (Каховка) - «Свєтлово» (Каховка) - 37:28
Таврійськ – Нова Каховка-1 - 41:76
Потім відбулась гра за третє місце: «Свєтлово» - Таврійськ - 46:35.

У фінальному матчі зустрілись команди «Тачанка» (Каховка) – Нова Каховка -1. Вирішальна гра проходила з перемінним успіхом і тримала в напрузі вболівальників. У першій половині гри домінували каховчане і довгий час вели у рахунку, але у третій чверті поєдинку гості зуміли переломити хід поєдинку, повели у рахунку та впевнено довели гру до перемоги - 57:48 на користь команди Нової Каховки.

На урочистій церемонії нагородження призерів змагань привітали керівники товариства воїнів-інтернаціоналістів Каховки і Каховського району - Олександр Назарук, Костянтин Мєшков та Ольга Медведєва. Вони відзначили почесними грамотами товариства воїнів-інтернаціоналістів усі команди-учасниці та вручили у подарунок десять комплектів баскетбольної форми для команди м.Каховки.
Команди-призери були нагороджені почесними грамотами від організаторів, а переможцеві - команді м. Нової Каховки було вручено почесний перехідний Кубок від товариства воїнів-інтернаціоналістів, медалі та дипломи. Пам’ятними кубками були відзначені кращі гравці турніру: Сергій Гончаров («Тачанка») та Михайло Іванов (Нова Каховка).
 


Фото:

Нашi партнери