СДЮШОР № 2: підведення підсумків роботи відділення вітрильного спорту

У СДЮШОР №2 з веслувальних видів спорту  підведені попередні підсумки роботи відділення вітрильного спорту за 2011 рік. Працювали  групи вищих спортивних досягнень і спеціальної базової підготовки, резервні групи початкової підготовки. Протягом року юні спортсмени взяли участь у всіх 12 всеукраїнських змаганнях з вітрильного спорту та у двох обласних. За результатами виступів у змаганнях, вихованці резервних груп початкової підготовки виконали 2 юнацькі спортивні розряди, 2 спортсменами були виконані  перший спортивний розряд,  підтвердили виконання нормативу кандидатів у майстри спорту 2 спортсмени, 1 виконав норматив майстра спорту.
Перспективні  і талановиті спортсмени, серед яких Євгенія Блюммер, Віра Проволоцька, Софія Ларичева, Микита Щедролосьєв,  Дмитро Проволоцький, Леонід Наволокін, Давид Калиніченко, Артур Соколов входять до складу збірної команди Херсонської області.
Софія Ларичева виступила у трьох чемпіонатах Європи (Хорватія, Франція, Італія). Дмитро Проволоцький - у чемпіонаті Європи (Італія)  в класі «Оптиміст», Євгенія Блюммер  зайняла  2 місце на чемпіонаті України, Віра Проволоцька  -  чемпіонка України,  багаторазова срібна й бронзова призерка всеукраїнських змагань, чемпіонка VI літніх юнацьких ігор, виконала норматив майстра спорту України, Дмитро  Проволоцький  - бронзовий призер чемпіонату України і Кубку України, виборов   3 місце  на VI літніх юнацьких іграх.
Інші спортсмени-новачки взяли участь у всеукраїнських змаганнях, які проходили у містах Херсоні та Новій Каховці, та у VI літніх юнацьких іграх України.
За  попередніми результатами 2011 року до списку  збірної команди України з вітрильного спорту  на 2012 рік попадають: Софія Ларичева  (основний склад), Євгенія Блюммер і Віра  Проволоцька (резерв), Дмитро Проволоцкий (резерв юнацької збірної). 


Фото:

Нашi партнери