Каховка. Спортивні змагання до Міжнародного дня інвалідів

1-3 грудня 2011 року у Каховці відбулись спортивно-масові заходи  з настільного тенісу, триборства, шахів та шашок серед спортсменів-інвалідів, присвячені Міжнародному дню інвалідів. Організаторами змагань виступили міський відділ з питань фізкультури та спорту і Каховська філія обласного центру «Інваспорт» (спеціаліст М.Гриценко) спільно з міським спортивно-реабілітаційним клубом інвалідів «Прометей» (голова правління М.Марченко). У спортивних змаганнях взяли участь 69 паралімпійців різних вікових категорій.

У Центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів серед вихованців центру відбулись змагання з триборства (дартс + боулінг + кидки м’яча у баскетбольну корзину), у яких кращі результати показали: Є.Токарєв (І місце), А.Жупина (ІІ місце), М.Буланін (ІІІ місце). Всі учасники змагань були відмічені солодкими подарунками від міського управління праці та соціального захисту населення.

У турнірі з настільного тенісу, який проходив в приміщенні геріатричного пансіонату, серед дітей переміг С.Суптеля. На другому місці – О.Демченко, на третьому – М.Суптеля. Серед дорослих учасників-чоловіків перше місце у Д.Матко,  на другому – Є. Адаменко, на третьому - А.Чекмазов. Серед жінок у настільному тенісі перемогла Н.Свистельник.

Змагання з шахів принесли такі результати: А.Ралко (І місце),  Д.Слободян (ІІ),  Ф.Усенко (ІІІ місце). У першості з шашок серед чоловіків перше місце здобув Д.Слободян, друге – О.Стець, третє – В.Зелінський. Серед жінок І місце з шашок у Т.Олійник, ІІ – С.Радіонова, ІІІ – В.Подоляка.
Міські змагання з триборства пройшли у спортивному залі каховської ДЮСШ. Кращі результати у цьому виді продемонстрували:
-  Ю.Глиняна, М.Суптеля та Т.Горюкова (серед дітей);
- М.Марченко, В.Зелінський та О.Сичов (серед чоловіків);
- Т.Олійник, С.Радіонова та Н.Петренко (серед жінок).

Переможці та призери у кожному виді змагань були нагороджені почесними дипломами та призами відділу з питань фізичної культури та спорту.

М.Гриценко,
спеціаліст Каховського «Інваспорту»


Фото:

Нашi партнери