Каховка. Турнір з футзалу пам’яті Анатолія Козловського

11 грудня 2011 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ відбувся VII традиційний міжвідомчий турнір з футзалу, присвячений пам’яті ініціатора цих змагань, майора СБУ Анатолія Васильовича Козловського. Цього року в турнірі, організованому відділом з питань фізичної культури та спорту міської ради, взяли участь 7 команд: Каховський РВ УМВС, Каховський РВ МНС, Каховська міжрайонна прокуратура, «Укртелеком» (КЦТКП № 8) , Каховська міська рада, Каховська ОДПІ та Каховська ЦРЛ.

Турнір проводився в два етапи. На попередньому команди були розподілені на дві групи, у яких зіграли між собою за коловою системою. На другому етапі проводились стикові матчі: команди, які посідали в групах другі місця грали між собою за третє загальнокомандне місце, а переможці групових змагань у фінальному поєдинку вирішували долю першого місця.

За результатами ігор у групах в матчі за ІІІ місце зустрілися команди Каховської ЦРЛ та Каховського РВ МНС. У напруженій боротьбі з рахунком 3:1 перемога дісталась представникам лікарні. У фіналі ж зустрілись команди Каховської міжрайпрокуратури та Каховського РВ УМВС. Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь команди Каховської прокуратури, яка вперше стала переможцем цього турніру.

На урочистій церемонії нагородження  учасників привітав заступник міського голови В.Чернявський і вручив від організаторів турніру переможцям і призерам змагань почесні кубки, дипломи, а всім командам-учасницям  пам’ятні почесні дипломи за активну участь у турнірі та пропаганду здорового способу життя.
За традицією оргкомітетом були відзначені пам»ятними кубками і грамотами кращі гравці турніру:
- «Кращий воротар» - Олександр Іванов (Каховський РВ УМВС)
- «Кращий бомбардир» - Вадим Немерець (Каховський РВ УМВС)
- «Кращий гравець турніру» - Олександр Петров (Каховська прокуратура)
Вітаємо лауреатів турніру та зичимо всім учасникам нових спортивних перемог! 


Фото:

Нашi партнери