Каховка. Турнір чемпіонів з кіокушин-кан карате

18 грудня Каховська  міська федерація кіокушин-кан карате провела  у місті  Каховка  відкриті змагання з кіокушин-кан карате «Турнір чемпіонів» серед юнаків та дівчат, в яких взяли участь  спортсмени з Миколаєва, Сімферополя, Цюрупинська, Генічеська та Каховки (всього понад 70 учасників). 
Юні каратисти продемонстрували гарну фізичну та технічну підготовки, міцний бойовий дух. У каховчан успішно виступили та здобули призові місця:
- І місце: Цильо Михайло,  Вільвіцка Світлана, Якимець Максим,  Єфімов Микита,  Заверуха Кирило, Мосьпан Іван,  Севба Віталій;
- ІІ місце: Гончаров Дмитро,  Ситарук Ігор, Телюк Анастасія,  Довженко Богдан,  Марченко Єгор,  Кармишев Ігор,  Літвіненко Влад, Щербак Ірина, Гаврелюк Данило; 
- ІІІ місце:  Чумак Кирило, Тодоров Микита,  Лященко Єгор, Гірський Олександр, Зеленяк Сергій, Сирих Руслан, Кішка Андрій,  Панчук Богдан, Коновалюк Юрій,  Артемчук Ігор,  Охременко Богдан.
Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та дипломами відповідного ступеня від Каховської федерації кіокушин-кан карате. Також від імені федерації Ситаруку Ігорю було вручено посвідчення про присвоєння спортивного розряду «Кандидат в майстри спорту», який він виконав, успішно виступивши на попередніх всеукраїнських змаганнях.

В.Малашин, голова Каховської міської
 федерації кіокушин-кан карате 


Фото:

Нашi партнери