НОК України відзначає своє 21-річчя!

Сьогодні, 22 грудня, виповнюється 21 рік з дня заснування Національного олімпійського комітету України.
Саме в цей день І Генеральна асамблея засновників НОК ухвалила історичне рішення, а вже у вересні 1993 року Олімпійський комітет України був остаточно визнаний Міжнародним Олімпійським Комітетом.

За ці роки зроблено чимало. Втілено в життя ряд проектів, які полюбилися численними прихильникам спорту, на які з нетерпінням чекають – «Олімпійський день», «Олімпійський тиждень», «Олімпійський урок», Всеукраїнська церемонія нагородження «Герої спортивного року». Отримали своїх прихильників і Всеукраїнський спортивно-масовий захід «Олімпійське лелеченя», «Олімпійський куточок», «Олімпійська книга».

Під постійною опікою знаходяться наші спортсмени, які вже досягли висот Олімпу, так і зовсім юні, ті, які лише роблять свої перші кроки у спортивному житті.

З кожним роком активніше проводиться робота в регіональних відділеннях та олімпійських федераціях.
Без належної уваги не залишаються і талановиті й обдаровані люди, які можуть проявить себе у таких конкурсах, як «Україна олімпійська» для спортивних журналістів та «Конкурс спортивної фотографії», численних вікторинах.
І це далеко не весь перелік. Нам є чим пишатись і над чим працювати.

Головне те, що Національний олімпійський комітет України став справжньою дружньою Олімпійською сім’єю, яка об’єднала під прапором п’яти кілець однодумців та відданих прихильників олімпізму.
Тож працюємо  разом і впевнено підкорюємо нові висоти!
2012-й олімпійський рік вже зовсім поруч!


НОК України


Фото:

Нашi партнери